Vad erbjuder vi?

Oxenstierna & Partners startades 2006 av Anna Oxenstierna och Linna Österman, som fortfarande driver bolaget. Idag är vi runt tolv konsulter som gillar bra kommunikation och nöjda kunder. Vi har kul tillsammans och jobbar som ett sammansvetsat team där vi stödjer och utvecklar varandra.

Liten arbetsplats med stor variation
Eftersom vi är ett litet företag, får du som medarbetare vara med och utveckla verksamheten. Dessutom får du jobba med allt från sälj till projektledning. Du kommer både att få bred kompetens inom kommunikation och möjlighet att fördjupa dig.

Höga krav – stor utveckling
Både vi och våra uppdragsgivare gillar hög kvalitet. Det ställer höga krav på oss som individer och som team – men det innebär även stora möjligheter till utveckling för dig som medarbetare. Dessutom är OxP delägare i världens största oberoende PR-nätverk, Worldcom Public Relations Group, vilket öppnar upp för internationellt utbyte.

Utmanande arbete med balans i livet
Vi på OxP vill erbjuda en bra arbetsplats, där du som medarbetare har ett roligt och utmanande jobb – kombinerat med trygghet och balans i livet. Därför erbjuder vi: 

- Rimliga arbetstider. Visst har vi intensiva perioder, när vi alla hugger i för att komma i mål. Men för det mesta jobbar vi åtta till fem.

- Kollektivavtal. Det innebär bland annat att våra medarbetare får ITP tjänstepension och kompensation vid föräldraledighet.

- Pensionsplanering. Vi erbjuder våra medarbetare pensionsförvaltningstjänsten LifePlan, som hjälper dig att placera dina pensionspengar.

- Friskvårdsbidrag. Vi tycker att det är viktigt med en aktiv fritid. Därför erbjuder vi ett årligt friskvårdsbidrag.

- Samlade förmåner. Alla våra medarbetare har tillgång till förmånsportalen Benify, med samlade förmåner, erbjudanden och rabatter inom bland annat friskvård, livsstil och nöjen.