Vem söker vi?

Vi letar efter dig som har ett stort intresse för företagskommunikation, aktiemarknaden och medierelationer. Du har en universitetsexamen inom kommunikation, ekonomi eller språk. Du är välstrukturerad och kreativ. Du är en bra skribent och du förstår grundläggande ekonomisk analys. Du ser helheten, men har samtidigt öga för detaljer. Men viktigast av allt: du känner igen dig i våra värderingar. 

På Oxenstierna & Partners är vi:

Engagerade
Vi på OxP tycker om det vi gör. Det är därför kunderna tycker om oss! För att trivas och lyckas hos OxP, behöver du ha en stor egen drivkraft – och verkligen vara intresserad av kommunikation. 

Professionella
Både vi och våra kunder gillar hög kvalitet. Det ställer höga krav på oss både som individer och som team. Vi är öppna och personliga i våra kundrelationer, men vi är samtidigt alltid professionella och levererar med toppkvalitet.  

Pålitliga
Vi är raka och tydliga när vi pratar med våra kunder. Ofta är det vårt jobb att komma med de svåra frågorna. Och när det verkligen gäller, ställer vi upp för kunden och för varandra.

Lösningsorienterade
Ibland går inte allt enligt plan. Det är då vår kompetens verkligen sätts på prov. Vi är flexibla, vi hittar smarta lösningar och vi tar projektet i mål – även om vi stöter på hinder på vägen.